Göçerler Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren;

Başarılar:

Saatler: 07:30/ 13:10 sabah 13:10/ 19:00 öğleden sonra
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning projeleri
Kontenjan Bilgileri: 30 kişilik sınıflar

WEB - https://gocerlerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Göçerler Mah. 4979 Sok. No93 KEPEZ / ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. 7. ve 8. Sınıflar Sabah / 5. ve 6. Sınıflar öğleden sonra okula devam etmektedir. (Şehit Cemal Yalın İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binada eğitim öğretim devam etmektedir.)

Yerleşim Yeri - Göçerler Mah. 4979 Sokak No:93 KEPEZ/Antalya

Adres - Göçerler Mah. 4979 Sok. No93 KEPEZ / ANTALYA

Ulaşım Tramvay ve toplu taşıma ile yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. İlçemiz Antalya Büyük Şehir Belediyesi Merkez İlçedir.